Annons

Frölunda–Växjö live i Vida Arena

Vida Arena är utsålt inför matchen mot Linköping om en vecka.
Men redan på tisdag ges Växjöpubliken möjlighet att se livehockey på plats.
Sport • Publicerad 10 september 2011

Växjö Lakers börjar som bekant sin debutsäsong i elitserien med två raka bortamatcher: på tisdag mot Frölunda i Scandinavium och på torsdag i Coop Arena mot Luleå.

Detta sker samtidigt som hantverkare, tekniker och klubbpersonal går en sista kamp mot klockan för att få allt att fungera lagom till hemmapremiären. Ett led i detta är att bjuda alla intresserade på hockey på tisdag då man visar matchen Frölunda–Växjö Lakers direkt i media­kuben.

Annons

– Vi tar ingen entréavgift eftersom det är ett test som genomförs. Vi vill kolla så att allt som berör ett hockeyevenemang fungerar såväl tekniskt och praktiskt. Det handlar om allt från jumbotronen till det kontantlösa kassasystemet, säger Växjö Lakers arenachef Jonas Lindqvist.

Något som ännu väntar på sin slutgiltiga lösning är parkeringsfrågan. Klart är att publiken kommer att erbjudas parkering på nio olika ställen i och kring Arenastadsområdet. Totalt bereds plats för 2 000 bilar.

Daniel Enestubbe
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons