Jesper Sankell förlänger med Vipers

Växjö Artikeln publicerades

Växjö Vipers har gjort klart med en viktig förlängning.

Forwarden Jesper Sankell stannar minst två år till i klubben.

Jesper Sankell trivs bra i Växjö.
Foto: Lena Gunnarsson
Jesper Sankell trivs bra i Växjö.

Samtidigt som spelarna i Växjö Vipers spelare kämpar på innebandyplanen arbetar klubbledningen med det framtida truppbygget. Nu är en viktig byggsten på plats.

Jesper Sankell förlänger sitt kontrakt vilket innebär att forwarden stannar i SSL-klubben i minst två år till. 24-åringen har varit en av lagets bästa spelade den här säsongen och ligger tvåa i den interna poängligan. På 25 matcher har det blivit 32 poäng fördelat på 11 mål och 21 assist.

"Jesper Sankell är inte bara en viktig offensiv kraft för Växjö Vipers. Med sitt hårda arbete och uppoffrande spel är han också en förebild i defensiven", skriver Växjö i ett pressmeddelande.

– Jag är hedrad över att spela vidare i det här laget med så goda förutsättningar och härliga lagkamrater, säger Jesper Sankell till Smålandsposten.

Var det en självklarhet att stanna?

– Ja, det var det. Både jag och flickvännen trivs bra i staden. Vi har köpt lägenhet, jag trivs på jobbet och allt vid sidan av innebandyn fungerar bra. I laget har jag tränare som tror på mig och som jobbar för att jag ska bli bättre individuellt. Så det var inget att fundera på när Växjö sa att de ville förlänga.