Öster fick med sig oavgjort från Uppsala

Det var en jämn match med mycket tuffa närkamper när Öster tog sig an Sirius i Svenska Cupen.
Uppsala • Publicerad 17 februari 2018

Det var en jämn första halvlek i Uppsala. Mycket hårda närkamper mellan spelarna. Inget av lagen kom direkt till några farliga lägen. Det slogs ett par passningar snett bakåt i de båda straffområdena som blev resultatlösa.

Det var dock en farlig chans i första halvleken. Den var det Öster som tog vara på när två nyförvärv fixade en 1-0 ledning i halvtid. Carl Johansson slog en elegant passning fram till Simon Helg som bara petade bollen förbi Wicks i Siriusmålet.

Andra halvlek var den första lik. Mycket tuffa närkamper och få farliga chanser. Det var dock Sirius som skulle få göra målet den här halvleken. Målvakten Wicks slog en snabb frispark som Sirius vinner nickduellen som uppstår. Sirius spelaren slår snabbt bollen framm till Stefano Vecchia som satte kvitteringen för Sirius. Matchen efter det var fortsatt jämn och chansfattig. Den slutade med ett rättvist 1-1 resultat.