Annons

Sliten ljumske stoppar Växjöstjärna

Växjö Vipers stjärna Ludwig Persson fick lämna återbud till landslaget. En sliten ljumske sätter stopp.
Växjö • Publicerad 1 november 2017

Ludwig Persson var uttagen i Sveriges landslagstrupp som samlas den här veckan för turneringen Euro Floorball Tour. Viperscentern har dock fått lämna återbud och tvingas stanna hemma i Växjö för rehabträning.

– Han är sliten i en ljumske. Det är inte värre än så. Men han klarar inte belastningen med två tre pass på kort tid. Det finns inte en chans. Då hade han nog gått sönder och det vågar vi inte riskera. Nu kommer det istället ett passande uppehåll för honom. Sedan tycker han så klart det är tråkigt att inte få spela i landslaget, säger Viperstränaren Niklas Nordén som hoppas att ”Ludde” är tillbaka till nästa match mot Falun den 11 november.

Annons

Annars när det gäller skadefronten i Växjö närmar sig både Niklas Ramirez och Eddie Granberg en återkomst. Båda kanske kan spela mot Falun.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons