Annons

Trojatränaren missnöjd

Två poäng var en tröst för Troja-Ljungby i söndagens match mot Tranås i Bredstorpshallen. Matchen slutade 2–3 (2–0, 0–2, 0–0, 0–1) och straffsegern var egentligen det enda som Trojatränaren Pelle Svensson gladdes åt.
Sport • Publicerad 1 februari 2015

– Det var bedrövligt i första perioden och en bit in i andra, jag är verkligen inte jättenöjd med vårt spel. Överhuvudtaget var det en slätstruken match.

Troja fick en mardrömsstart då Tranås gjorde 1–0 efter bara 23 sekunder och 2–0 i spel fyra mot fem.

Annons

Efter att ha tvingats spela tre boxplay i början av andra perioden slog Troja till med två mål. Mattias Åkesson gjorde 2–1 och Johan Bois Andersson 2–2.

– Vi tutade igång i mitten av andra perioden och resten var väl okej, tyckte Pelle Svensson.

Efter en mållös tredjeperiod steg Trojas lagkapten Daniel Trucken Karlsson fram och gjorde 2–3 i powerplay efter 1.32 i förlängningen.

Pelle Svensson tyckte att Johan Nielsen var bra i målet och att förstakedjan med Mattias Åkesson, Markus Nilsson och Johan Bois Andersson var bäst i Troja.

Genom tvåpoängaren avancerade Troja upp till andra plats i tabellen.

Ola Netterström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons