Annons

Växjö Vipers fick sig en lektion

Växjö Vipers kom snabbt ned på jorden efter senaste tidens segrar i SSL. Storvreta kom till Fortnox Arena och åkte därifrån med seger, 9-2
Växjö • Publicerad 17 februari 2018
Storvreta gör tredje målet förbi en sprattlande hemmamålvakt Eero Kosonen. Albin Sjögren är målskytt.
Storvreta gör tredje målet förbi en sprattlande hemmamålvakt Eero Kosonen. Albin Sjögren är målskytt.Foto: Lars-Göran Rydqvist

Storvreta visade direkt var skåpet skulle stå.

Det var rejäla bollerövringar och snabbt passningsspel från Uppsalalagets sida.

Annons

1.32 fick Victor Andersson ostört kliva in och göra 0-1-målet. Knappt två minuter senare kom ett bortamål som påminde om det första. Henrik Stenberg nätade.

4.43 fick hemmapubliken hopp när Jesper Sankells boll framför mål slog på en Storvretaspelare och in i mål.

Förre Vipersspelaren Valdemar Ahlroth presenterade sig sedan när han med ett smörpass hittade Albin Sjögren och då stod det 1-3. Då hade 11.11 spelats av matchen.

”Valle” Ahlroth pricksköt sedan fyran och Albin Sjögren ökade till 1-5. Då tackade Eero Kosonen för sig och ersattes av Edin Omanovic i hemmamålet.

16.39 kom även 1-6. Ett klassmål av Albin Sjögren på volley.

I tredje fanns det inget som talade för en vändning.

Storvreta fortsatte att köra på med mål av Jesper Berggren, Niklas Winroth i tom kasse, och Emil Helmrich. Johan Roos tröstmålade för 2-8.

Sven ElofssonSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons