TT-Feature

"Big bang theory" slutar efter nästa säsong

TT-Feature Artikeln publicerades

Nu står det klart att den kommande tolfte säsongen blir den sista för Sheldon och gänget. I ett pressmeddelande som bland annat Variety har tagit del av meddelar Warner Bros, CBS och serieskaparen Chuck Lorre att nästa "The big bang theory"-säsong blir den sista.(TT)

Nu står det klart att den kommande tolfte säsongen blir den sista för Sheldon och gänget. I ett pressmeddelande som bland annat Variety har tagit del av meddelar Warner Bros, CBS och serieskaparen Chuck Lorre att nästa "The big bang theory"-säsong blir den sista.

"Vi är för evigt tacksamma för våra fans och för att de har stöttat 'The big bang theory' de senaste tolv säsongerna. Vi, tillsammans med skådespelarna, manusförfattarna och resten av medarbetarna, är otroligt tacksamma för seriens framgångar och siktar på att leverera en sista säsong, en avslutning på serien, som tar 'The big bang theory' till ett episkt kreativt slut."

"The big bang theory" handlar om de geniala fysikerna och rumskamraterna Sheldon (Jim Parsons) och Leonard (Johnny Galecki) och deras vänner. En lång rad kända namn har spelat sig själva i serien, bland andra "Star wars"-skådespelaren Carrie Fisher, fysikern Stephen Hawking och Steve Wozniak, en av Apple-grundarna.

Den sista säsongen har amerikansk premiär den 28 september.