TT-Feature

Nya anklagelser mot Kevin Spacey

TT-Feature Artikeln publicerades

Nya anklagelser kommer nu mot den amerikanske skådespelaren Kevin Spacey, 58. En mexikansk skådespelare, Roberto Cavazos, som spelade i flera pjäser på Londons Old Vic när Kevin Spacey var konstnärlig ledare för teatern 2004-2015, hävdar att 58-åringen regelbundet antastade yngre manliga skådespelare.(TT)

Nya anklagelser kommer nu mot den amerikanske skådespelaren Kevin Spacey, 58. En mexikansk skådespelare, Roberto Cavazos, som spelade i flera pjäser på Londons Old Vic när Kevin Spacey var konstnärlig ledare för teatern 2004-2015, hävdar att 58-åringen regelbundet antastade yngre manliga skådespelare.

"Det verkade som att om man var man och under 30 år så var det fritt fram för Mr Spacey att röra oss", skriver Cavazos på Twitter.

Kevin Spacey, tvåfaldig Oscarsvinnare och som spelar huvudrollen Frank Underwood i tv-serien "House of cards", har nyligen anklagats av skådespelaren Anthony Rapp för sexuella närmanden som enligt Rapp inträffade 1986, när han var 14 år.

I måndags kom beskedet att Netflix lägger ner "House of cards" efter den kommande sjätte säsongen. Dagen efter meddelade bolaget att inspelningen av den sista säsongen tar en paus.

I samband med avslöjandena om Rapp kom Spacey ut som homosexuell efter år av rykten.