Stock slängdes genom restaurangfönster

Växjö Artikeln publicerades

Fredagsnatten i Växjö var stökig med en hel del bråk och misshandlar. Dessutom slängde någon en stock genom fönstret till restaurang Lilla Mexico.

Det var strax efter klockan elva på fredagskvällen som någon slängde ett större träföremål genom fönstret till restaurangen på Klostergatan i centrala Växjö. Rutan krossades och en del av inredningen ska ha förstörts.
– Det var en stock eller en stubbe av något slag som någon slängde genom fönstret. Som tur var kom ingen till skada, säger Jimmy Modin, presstalesman på polisen region syd.
Ett par timmar senare anmälde en man utanför Grace på Stortorget i Växjö att han blivit utsatt för misshandel. Mannen fick föras till Växjö lasarett med lindriga skador. Ungefär samtidigt blir en gäst på Grace våldsam och han misstänks nu för våld mot tjänsteman.
Ytterligare en man beter sig stökigt på utestället. När han kontrolleras framkommer det att han är efterlyst för att avtjäna ett fängelsestraff. Han förs till häktet.
Strax innan klockan två på natten mot lördagen blir sedan en kvinna förd till lasarettet för att ha blivit slagen med en flaska i huvudet.
— Vi har haft att göra, helt klart. Det har varit mer än vanligt utan att för den skull vara jätte jättemycket, säger Jimmy Modin.