Annons

Älmhult: MC i olycka på riksväg – ”Har haft riktig tur”

En motorcykel har kraschat på riksväg 23 på den mötesfria delen strax söder om Älmhult. Två personer på mc:n drabbades men ingen skadades allvarligt.
Älmhult • Publicerad 12 juni 2018

Larmet kom till SOS strax efter halv tio på tisdagskvällen. Enligt polisens ledningscentral har två personer drabbats av olyckan.

– Vi har inte så mycket uppgifter än men det ska vara två personer inblandade och de ska vara vakna och talbara, säger Anna Göransson vid polisens ledningscentral.

Annons

Vid 22.15 stod räddningstjänsten i begrepp att släppa på trafiken förbi olycksplatsen igen.

– De har haft riktig tur de här två, de stod upp vid sidan av vägen när vi kom fram men mc:n är det mest skrot med. Den ligger inkilad under vajerräcket, säger Nicklas Öberg, insatsledare för räddningstjänsten i Älmhult.

Båda erbjöds ambulanstransport till sjukhus i Kronoberg men avböjde och skulle ta sig till läkarvård på egen hand i Skåne.

Jens NielsenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons