Personligt

Personligt
– Det bästa med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik och att jag träffar så många olika människor, säger Emma Carlzon med Ritzo, en fyraårig Shih tzu/Lhasa apso.
Foto:

Personligt
– Att möta människor över telefon är en helt annan typ av service och jag ser det som att jag utvecklar mig själv inom serviceyrket, säger Sofie Axelsson Forsberg.
Foto:

Personligt
– Jag ser fram emot att få göra konkreta insatser för människor ute i samhället, säger Erik Granath, som utbildar sig till polis i Växjö, här tillsammans med sonen Dante som snart blir fyra år.
Foto:

Personligt
– Nu försöker jag göra lite i taget och hitta balans mellan aktivitet och vila. Det handlar också om att ta hand om sig själv, att hitta sina må bra-dagar och göra sådant man tycker om och får energi av, säger Sophie Rålin.
Foto:

Dagens namn
Sök familjeannonser

Senaste jubilarer

  • – Alla ungdomar älskade grejen, säger Sven "Svenne" Hedlund om genombrottet med de röjiga Hep Stars i tv-programmet Drop In 1965.
    Foto:

  • – Det viktigaste och bästa har varit att jag har fått jobba. Då kände man sig som de andra och man träffade folk,säger Jan Gullberg som mot alla odds har klarat sig alldeles utmärkt.
    Foto:

  • – Jag ser fram emot att få göra konkreta insatser för människor ute i samhället, säger Erik Granath, som utbildar sig till polis i Växjö, här tillsammans med sonen Dante som snart blir fyra år.
    Foto:

Senaste nytt från personligt