Annons

Misstänkt brott efter frontalkrock på väg 23

En personbilsförare är misstänkt för vårdslöshet i trafik genom att ha kommit över på fel sida vägen och orsakat en frontalkrock. Alla fyra inblandade personer fick föras till sjukhus.
Älmhult • Publicerad 3 augusti 2014

De båda personer i bilen som blev påkörd av den utlandsregistrerade bilen fick allvarliga skador. De kördes båda till Växjö lasarett men en av dem fick senare transporteras till Malmö för ytterligare vård. Läget beskrevs under söndagen som stabilt av polisens förundersökningsledare Peter Tagesson. De två personerna i den utlandsregistrerade bilen fördes till Ljungby lasarett.

Olyckan inträffade strax efter klockan 15 på lördagen på riksväg 23 norr om norra infarten till Älmhult. Den utlandsregistrerade bilen kom av okänd anledning över på fel sida vägen. Skadorna på de båda bilarna blev omfattande. Föraren av den utländska bilen är misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Trafiken var inledningsvis helt blockerad och begränsad flera timmar efter olyckan.

Stefan Fehrm
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons