Annons

Tre anhållna efter knivbråk

Under onsdagskvällen fördes tre män till sjukhus efter ett bråk i anslutning till Friskis & Svettis i Älmhult. En instruktör uppges ha stickskador på kroppen.
Älmhult • Publicerad 5 november 2014

– Han tog sig hem till bostaden där det visade sig att han blödde och hade stickskador. En anhörig ringde ambulans och mannen kördes till Växjö lasarett, säger Frederik Svärd, inre befäl vid Kronobergspolisen.

Allt ska ha börjat med att två män kom till Friskis & Svettis och det blev något tjafs med instruktören huruvida de hade rätt att vara där.

Annons

– Exakt vad bråket handlade om och vad som hände håller vi på att utreda. De tre inblandade träffades efter träningspasset på parkeringsplatsen utanför lokalen där någonting gick snett under tumultet.

Medan den skadade instruktören tog sig hem väntade de två andra männen kvar på platsen och ringde efter ambulans.

– De uppvisar också vissa lindriga skador och fördes till lasarettet i Ljungby.

Flera polispatruller larmades till platsen vid 18.30-tiden och parkeringsplatsen, som är den förmodade brottsplatsen, spärrades av.

Instruktören och de två övriga greps under kvällen. Ingen av dem har tillbringat natten på sjukhus men väl i polishuset. Alla tre är nu anhållna, en av dem misstänkt för försök till mord, de andra är misstänkta för grov misshandel.

Daniel Johansson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons