Annons

73-årig man försvunnen

En 73-årig man, från Vitteryd norr om Torpsbruk, har anmälts som försvunnen sedan han gett sig ut för att jaga tillsammans med sin hund tidigt på tisdagsförmiddagen och inte återvänt.
Alvesta • Publicerad 3 januari 2012

Klockan 15.40 anmäldes en 73-åring man förvunnen vid Vitteryd, norr om Torpsbruk. Mannen gick ut för att jaga tillsammans med sin hund tidigt på förmiddagen. Under tisdagskvällen hade 73-åringen fortfarande inte dykt upp.

Polisen hade som mest åtta hundpatruller från både Kalmar och Kronobergs län deltagande i sökandet. Den sista iakttagelse av mannen gjordes vid 15.30-tiden då han sågs gående på vägen mellan Torp och Vitteryd.

Mannen är mellan 170-175 centimeter lång och normalbyggd. Han är lätt tunnhårig, bär glasögon och var klädd i gröna jaktkläder vid tiden för försvinnandet.

Henrik Svensson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons