Annons

Har skattesänkningen någon betydelse för dig?

Alvesta • Publicerad 17 januari 2012
Gunnel Bergerus, Alvesta: ? Nej, jag har så låg pension, så det spelar väl ingen roll med 30 öre, men det är positivt att kommunen sänker skatten.
Gunnel Bergerus, Alvesta: ? Nej, jag har så låg pension, så det spelar väl ingen roll med 30 öre, men det är positivt att kommunen sänker skatten.Foto: 
Eva Jonsson, Alvesta: ? Ja, det tycker jag och i och med att jag är student är alla ekonomiska beslut bra.
Eva Jonsson, Alvesta: ? Ja, det tycker jag och i och med att jag är student är alla ekonomiska beslut bra.Foto: 
Lennart Svahn, Alvesta: ? Självklart har det betydelse, men för min ekonomi är det obetydligt. Det är bra att skatten sänks, med tanke på att kommunen har bra ekonomi.
Lennart Svahn, Alvesta: ? Självklart har det betydelse, men för min ekonomi är det obetydligt. Det är bra att skatten sänks, med tanke på att kommunen har bra ekonomi.Foto: 
Ingvar Nilsson, Alvesta: ? Nej, jag har så bra pension, men det är bra att skatten sänks, folk får lite mer pengar till sig själva.
Ingvar Nilsson, Alvesta: ? Nej, jag har så bra pension, men det är bra att skatten sänks, folk får lite mer pengar till sig själva.Foto: 
Emelie Norrmansson, Alvesta: ? Nej, jag visste inte ens att kommunen hade sänkt skatten.
Emelie Norrmansson, Alvesta: ? Nej, jag visste inte ens att kommunen hade sänkt skatten.Foto: 
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons