Annons

Ny förvaltningschef klar till senhösten

Än är det inte klart vem som kommer att efterträda Tomas Hedevik som förvaltningschef för arbete och lärande.
Alvesta • Publicerad 30 juli 2012

Smålandsposten har tidigare skrivit om de flertalet vakanta tunga poster i kommunhuset. En av tjänsterna som ska tillsättas är en ny förvaltningschef för arbete och lärande, där marknadschef Tomas Hedevik varit tillförordnad sedan en tid tillbaka.

Under semestertiderna är det just nu stiltje, men personalchef Monica Ranstad räknar med att snart ha kommit en bit på väg.

Annons

– Vi hoppas kunna ta något steg framåt under slutet av augusti och att tjänsten ska vara tillsatt under senhösten. Vi har intervjuat 3-4 stycken - därmed inte sagt att vi är klara, säger Monica Ranstad.

Stora ommöbleringar kommer att ske inom kommunledningen under hösten och våren. Förutom Tomas Hedeviks tjänst söker kommunen dessutom efter en efterträdare till Mats Martinsson - förvaltningschef för barn och ungdom och avgående kommunchef Sven Munck som slutar efter den sista mars.

Dessutom kommer den förra IT-chefen Göran Lundahl att få nya arbetsuppgifter.

Alexander Malmkvist
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons