Annons
Nyheter

Hur firar du midsommar?

Nyheter • Publicerad 22 juni 2006
Alma, 6 år: ? Vi dansar runt midsommarstången men jag är inte alltid med för jag vill inte. Så äter vi jordgubbstårta och åker och badar.
Alma, 6 år: ? Vi dansar runt midsommarstången men jag är inte alltid med för jag vill inte. Så äter vi jordgubbstårta och åker och badar.Foto: 
Stina, 6 år: ? Vi brukar gå ner till badplatsen och dansa kring midsommarstången. Vi äter lite olika, lite korv och så, för jag gillar inte jordgubbar och äter hellre karamelltårta med grädde och karameller på.
Stina, 6 år: ? Vi brukar gå ner till badplatsen och dansa kring midsommarstången. Vi äter lite olika, lite korv och så, för jag gillar inte jordgubbar och äter hellre karamelltårta med grädde och karameller på.Foto: 
Cornelia, 5 år: ? Vi plockar blommor och gör kransar till håret. Jag brukar hjälpa till göra midsommarstång för att dansa runt den. Då känner man att det är midsommar.
Cornelia, 5 år: ? Vi plockar blommor och gör kransar till håret. Jag brukar hjälpa till göra midsommarstång för att dansa runt den. Då känner man att det är midsommar.Foto: 
Gustaf, 6 år: ? Leka med min storasyster Olivia. Ibland går vi och köper glass i affären. Och så dansar vi runt midsommarstången.
Gustaf, 6 år: ? Leka med min storasyster Olivia. Ibland går vi och köper glass i affären. Och så dansar vi runt midsommarstången.Foto: 
Maja, 5 år: ? Vi är vid midsommarstången med kompisar för man vill inte vara utan midsommarstången för då vet man ju inte att det är midsommar. Vi brukar dansa runt den och leka.
Maja, 5 år: ? Vi är vid midsommarstången med kompisar för man vill inte vara utan midsommarstången för då vet man ju inte att det är midsommar. Vi brukar dansa runt den och leka.Foto: 

Här är vuxnas åsikter förbjudna. Så här tycker barnen på förskolan Gläntan i Tolg.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons