Annons
Nyheter

Jag håller på Öster

Nyheter • Publicerad 15 oktober 2010

Som någon sa tidigare i dag här på redaktionen:

– I Växjö är ute att hålla på Öster. Den som vågar säga att han följer Öster blir nästan hånad i den här stan i dag.

Annons

Ja, så illa är det.

Själv är jag så okreddig att jag rakryggat håller på Östers IF. Jag gör det av födsel och ohejdad vana, som man brukar säga. Därmed inte sagt att jag älskar Öster. Jag bara håller på dom. Det är skillnad. Enorm skillnad.

Man kan väl minst sagt säga att jag är kritisk mot det mesta i ÖIF just nu. Inte så konstigt. Det mesta är nämligen rent bedrövligt i klubben för tillfället.

Parallellerna med Växjö Lakers våren 2008 är extremt kusliga.

? ? ?

Tredje blogginlägget på bara någon timme.

Det märks att detta är den första dagen på cirka 1,5 månad där jag haft tid över till att både andas och tänka på samma gång.

? ? ?

Hockeynytt: I morgon drar vi igång proffskollen – ett återkommande inslag på SMP-sporten där vi följer upp våra till elitserien och utlandet flyktade spelare. Premiär i morgon, som sagt.

? ? ?

Ljungby IF storsatsar. Nu har man satt upp en Rade Prica -vägg i klubbhuset. Det ser verkligen värdigt och påkostat ut , eller hur?

Daniel Enestubbe
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons