Annons
Nyheter

Klippans vd slutar men blir suppleant

Olle Grundberg slutar som vice vd för Klippan och chef för marknad och försäljning vid bolagsstämman. Men han blir samma dag suppleant i styrelsen.
Nyheter • Publicerad 3 april 2004

- Olle Grundberg återvände till Sverige efter en lång internationell karriär och köpte gård i Skåne med avsikt att trappa ned. Han blev övertalad att engagera sig i Klippan, har fått vara med om några mycket intensiva år och lämnar nu det operativa arbetet, men inte Klippan, säger vd Ragnar Quarnström.

Nej, på avgångsdagen från sina ledande befattningar den 6 maj är Olle Grundberg föreslagen för inval som suppleant i bolagets styrelse.

Annons

- Därmed få vi även i fortsättningen nytta av hans engagemang och papperskunnande.

Styrelsen utökas

I styrelsen, som leds av Jan Bernander, föreslås i övrigt idel omval och ett nyval, som innebär att styrelsen utökas. Ny i styrelsen blir Lars-Åke Helgesson, före detta koncernchef i Stora. Denne är styrelseordförande i Ballingslöv International, Generic Systems, Styrelseakademien Sverige, Svenska Hus och Translink.

- Det innebär att vi förstärker papperskunnandet ännu mer i styrelsen, säger vd Ragnar Quarnström.

Anders Karlsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons