Annons
Nyheter

Nya företag 2010-07-24

Nyheter • Publicerad 16 augusti 2010

? Mallmek Fatigheter AB, Alvesta. 2010-07-19. Äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

? TeijoViverk AB, Alvesta. 2010-07-22. Försäljning av industriell utrustning, miljöprodukter och återvinningssystem, bedriva konstruktion, försäljning och tillverkning av rengörings- och återvinningsanläggningar för verkstads- och elektronikindustrin, bedriva verkstadsrörelse, förmedla legojobb och mekaniska arbeten till verkstadsindustrinn samt därmed förenlig verksamhet.

Annons

? Richard Enlunds Montage AB, Alvesta. 2010-07-21. Bedriva verksamhet med el- och instrumentmontage, reparationer av fordon, båtar och båtmotorer, försäljning av reservdelar till fordon och båtmoptorer, trädgårds- och markanläggningsarbeten samt äga och förvalta fastigheter, handla med värdepapper samt idka därmed förenliga verksamheter.

? GB Adm & Redovisning, Älmhult, 2010-07-20. Försäljning av tjänster inom ekonomi, administration och redovisning till fåmansföretag inom bygg och hantverk, samt övriga småföretag som ej har råd att anställa.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons