Annons
Nyheter

Handboll i media

Nyheter • Publicerad 17 oktober 2010

Idag spelas som jag tidigare nämnt ett prestigefyllt derby mellan Hästö och Alstermo. Något jag dock inte nämnde var att Tomas Lundberg, tränare för Alstermo och Peter Hedin, tränare för Hästö go way back. Peter Hedin tränade Alstermo under några framgångsår under första halvan av 2000-talet, då med Tomas som assisterande tränare. Läs mer om tränarnas förflutna på Hästös hemsida:

http://www3.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=609961

Annons

***

In other news?jag var inne och kollade på hemsidan för handbolls-VM som ju 2011 faktiskt går i Sverige. Jag har fått höra genom mitt ämbete på Barometern att man arbetar för att få mig på plats, så jag kan slå följe med sportchef Lasse Hansson. Kan det eventuellt vara så att Lasse brister något i sina handbollskunskaper och behöver stöd från, som mina kollegor på barometern så fint uttryckte det, handbollsnörden? Skulle detta besannas skulle en dröm sedan barnsben gå i uppfyllelse. Att få följa Sveriges landslag genom världsmästerskapen från läktarplats!

Jag var ganska nyligen inne och kikade runt lite på den officiella hemsidan för turneringen (http://www.handball2011.com/) och fick se ett fantastiskt klipp där några välkända ansikten dök upp i biljettkön. Även om klippet egentligen bara bör kategoriseras som ”småkul” så är det svårt för alla som har upplevt Bengans otroliga framgångsgäng under 90-talet, att inte dra rejält på smilbanden. För förutom att detta lag hade fantastiska handbollskvalitéer, var det förmodligen också 90-talets medievänligaste landslag. Se på klippet nere till höger så ska du se att det väcks en handbollslängtan även i dig.

Marcus Larsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons