Annons
Nyheter

vad gör du om tio år?

Nyheter • Publicerad 16 juni 2006
Kristina Hansen, 22 år, Rottne: ? Jag pluggar nog till psykolog. Just nu går jag i skolan eftersom jag flyttade till Sverige från Tyskland för tre år sedan.
Kristina Hansen, 22 år, Rottne: ? Jag pluggar nog till psykolog. Just nu går jag i skolan eftersom jag flyttade till Sverige från Tyskland för tre år sedan.Foto: 
Talal A-H, 31 år, Växjö: ? Jag är nyutbildad kock, så jag hoppas att jag kan öpnna min egen restaurang med god mat och goda drinkar. Om jag lever då, man vet aldrig.
Talal A-H, 31 år, Växjö: ? Jag är nyutbildad kock, så jag hoppas att jag kan öpnna min egen restaurang med god mat och goda drinkar. Om jag lever då, man vet aldrig.Foto: 
Markus Blomqvist, 18 år, Växjö: ? Förmodligen arbetar jag, men drömmen är att bli popstjärna. Och så har jag familj.
Markus Blomqvist, 18 år, Växjö: ? Förmodligen arbetar jag, men drömmen är att bli popstjärna. Och så har jag familj.Foto: 
Sara Sjöström, 17 år, Torsåsby: ? Jag jobbar väl som florist förhoppningsvis och har familj eller något. Eller kille i alla fall.
Sara Sjöström, 17 år, Torsåsby: ? Jag jobbar väl som florist förhoppningsvis och har familj eller något. Eller kille i alla fall.Foto: 
Karin Wigel, 17 år, Stocksryd: ? Kanske jobbar jag som florist eftersom det är det jag utbildar mig till, men jag vet inte.
Karin Wigel, 17 år, Stocksryd: ? Kanske jobbar jag som florist eftersom det är det jag utbildar mig till, men jag vet inte.Foto: 

enkät Anna Nyberg

foto Lina Alriksson

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons