Annons
Nyheter

Dagen V som VM

Nyheter • Publicerad 10 juni 2006

I dag var det alltså dags. Fotbolls-VM har börjat. Det känns fint och lite konstigt efter den enorma uppladdningen. Som det kunde kännas på julafton när man var liten.

Dessutom har jag bara sett valda delar av fotbollskvällen. Men jag måste erkänna att jag fastnade mer för TV4:s VM-studio än SVT:s. SVT:s var så väldigt vintrig och kall. När nu sommaren och VM kom samtidigt vill man ju att det ska vara grönt och skönt i studion, som i TV4:s studio.

Annons

Nu handlar det förstås om mer än själva studion, men jag har som sagt inte hunnit kolla in mer än så i dag.

Det är mycket nu nämligen. Festivalerna har ju dragit igång och det innebär att man som nöjesredaktör inte åker och kollar på massa underbara band i solen, utan sitter vid datorn och försöker styra ihop det hela ...

Sen förresten, Emil! Du har alltså hållit handen med Jon! Det är underbart. Och jag håller så med dig. Inget går upp mot att gå på konsert med sin idol. Även om det är lite jobbigt att säga att man har en idol, så får man väl faktiskt gå med på att det är så det är. Men min idol är inte Jon, men delar stat (New Jersey) och lite rockhistoria med honom.

Helena Söderlundh
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons