Annons
Nyheter

Okej, jag är här

Nyheter • Publicerad 4 januari 2006

Jo, det var väldigt mycket att fixa med innan jul. Sen kom det en tomte tre dagar i rad och sen!! var jag väldigt ledig, typ faktiskt knäckte nötter, började på Lundellboken Värmen (väldigt tjock och väldigt Lundellsk), åkte pulka.

Så jag tog bloggledigt också. Men nu är det slut med det. Lyssnar nu på Anthony Hamilton och tycker att 2006 hittills varit riktigt sympatiskt. Snö regerar. Jag brukar reta gallfeber på min omgivning med att säga "det finns inga dåliga väder, det finns bara dåliga kläder", men det är faktiskt ganska sant. För med ett par sköna termobyxor blir det så mycket härligare med vinter. Ett tips bara.

Ett annat tips är också Stjärnorna på slottet, den mest crazy dokusåpan hittills. Alltså på det sättet att det är väldigt belevat och mysigt och fina äldre skådisar, småputtrigt och jag gillar det.

Helena Söderlundh
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons