Annons

30-sträckan i Bergsnäs

Insändare • Publicerad 1 december 2010

Varför ska man ha en 30-kilometers sträcka i Bergsnäs när det alltid gått fortare och ingenting har hänt? Visst jag förstår att det ska vara 30 km sträckor vid skolor och dagis då det rör sig mycket barn där, men om de ska sätta ut 30 km sträckor på onödiga platser så kan man ju snart inte ens köra bil i stan. Och hur kommer det sig att varje gång man är ute och går på kvällen kan man ibland se polisbilar köra därigenom oerhört mycket snabbare utan varken blåljus eller siren?

Så länge jag minns har det varit 50 km både inne i det villaområdet där jag bor och i Bergsnäs. Jag fick lära mig att inte springa ut i vägen om det kom en bil.

Annons

Kan inte småbarnsföräldrarna lära sina barn att kolla efter bilar hur blir det då när de blir stora? Höj hastigheten på onödiga 30 km sträckor.

Markus

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons