Annons

Allsång är mumma för själ och hjärta

Insändare • Publicerad 2 juli 2012

Att sjunga tillsammans är något som vi borde göra mer, för det är faktiskt en mumma för både själ och hjärta. Man blir mycket glad och man sjunger faktiskt bort lite av sin ångest. Musiken har en otrolig kraft och borde utnyttjas mer än vad den gör i dag. Den har den kraft att kunna tränga in där det kanske är omöjligt med andra medel. Musiken hr en roll hos de flesta människor. Men musik är väldigt varierande, jag menar att alla tycker ju inte om samma musik.

Så uppmaningen är ju att försöka att lära sig ett instrument och sjunga för full hals. I ett Sverige där vi blir sjukare för varje år. Av egen erfarenhet är det en passion att kunna sjunga ut sin ångest. Hade inte musiken funnit vet jag inte om jag hade funnits, så viktigt är denna musik.

BO GRAPENSKOG

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons