Annons

En uppräkning av dumheter

Öppet brev till Länstrafikens busslinjekonstruktör.
Insändare • Publicerad 4 oktober 2010
Bussen - till för alla, eller?
Bussen - till för alla, eller?Foto: Arkivfoto: Lena Gunnarsson

Buss nummer 5 går till Sandsbro. Nog blir man betänksam när ni i tidningsartikeln påstår att ”bäst för flest” gäller. Hela detta ”projekt” är en uppräkning av dumheter. De, som åker buss och handlar är oftast äldre. Många av dem har gångsvårigheter. Hur kan det bli bättre för dem att behöva gå ut till 23:an?

Har ni glömt att ni är ett serviceföretag? Ni ska vara bra för medborgarna, det är inte vi som ska stå med mössan i hand och vara tacksamma för att få åka med.

Annons

Så erbjuder ni en chatt. Den passagerargrupp ni borde vända er till har inte så många datorer och har de dator så vet de inte hur man chattar. (Jag hör till den kategorin)

Jag går så långt i min besvikelse över det övergrepp ni gjort med turens sträckning att jag hoppas att några chefer (som väl fastställer förslagen) borde avgå så att ni kan sätta in folk som tänker med hjärta och hjärna.

Doris Wall

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons