GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Högre skatter inte lösningen

Vi kan förvänta oss höjda skatter, dyrare bensin och diesel. Hyrorna går upp och maten är jättedyr.
Insändare • Publicerad lördag 06:00
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Hur ska fattiga pensionärer klara sig? Höjer de pensionen så är det så lite. Vi har fortfarande de som tror att man kan åstadkomma allt med att höja skatterna. Känner man igen Sverige? Nej ingen här känner igen sitt eget land.

Vi får fler miljonärer varje år och fler fattigpensionärer. Tyvärr tror jag att det blir ett bistert år, men vi måste lita på varandra och ta kärleken som vår bästa förbundsförvant.

Bo Grapenskog

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.