Annons

Inga bortasupportrar i hemmaklacken

Kommentar på insändaren Gröna Brigaden svärtar ner Taif:s rykte, av Malin Radegård den 29 februari.
Insändare • Publicerad 6 mars 2012
Gröna Brigaden.
Gröna Brigaden.Foto: Per-Erik Sandebäck

Kommentar på insändaren Gröna Brigaden svärtar ner Taif:s rykte, av Malin Radegård den 29 februari.

 Det var ju tråkigt att Malin Radegård upplevde hockeymatchen i Tingsryd så negativt men det kanske inte är så konstigt när hon och hennes vän iklädd Boforströjor ställer sig i Gröna Brigadens egen läktarsektion och hejar på bortalaget!

Annons

Var som helst annars i hallen hade de kunnat stå och ingen hade ifrågasatt detta men just där var nog inte så lämpligt.

Tror och vet att det hade varit samma reaktion i vilken annan arena som helst där bortasupporterar ställer sig i hemmaklacken – även i Karlskoga! Det var nog bra att de blev tillsagda att flytta på sig för att undvika konflikt när de nu själva inte insåg det.

Att Malin Radegård blev hänvisad av en publikvärd att ställa sig där tycker jag verkar märkligt. Antingen hade han hjärnsläpp den kvällen eller missuppfattade Malin Radegård och hennes vän hans instruktioner totalt, för ingen värd i Nelson Garden ska rekommendera bortasupporterar att stå i hemmaklacken.

Eller ville ni kanske provocera lite grann och se vad som hände? Nåväl, ställ er på en annan läktarsektion än hemmaklackens nästa gång ni går på hockeymatch och hejar på bortalaget så tror jag att ni slipper bli ombedd att flytta på er och får en positiv upplevelse för hockey är ju kul, eller hur?

MONA, TAIFSUPPORTER

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons