Annons

Insändare: ”Ingen respekt alls för den fria pressen i landet”

Jonny Bergstrand skriver om hur Tidöpartierna agerat efter Kalla Faktas avslöjande om Sverigedemokraternas trollfabriker.
Insändare • Publicerad 28 maj 2024
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson.
Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson.Foto: Christine Olsson/TT

Socialdemokraterna fick ju väldigt mycket kritik när dom var i behov av Vänstern och Miljöpartiet. Makthungriga var det enda borgerligheten och SD kunde komma på. Hur är det nu då? Jo, Moderaterna, Kristdemokraterna, Liberalerna och Sverigedemokraterna gör exakt samma.

”Men Tidöpartiernas ledare ler mot varandra så kärleksfullt i riksdagen och fortsätter som om allt är helt ok.”

Med skillnaden att SD kan göra precis som dom vill utan att övriga regeringspartier reagerar. Det som hänt efter Kalla Faktas avslöjande borde fått statsministern att avbryta vänskapen med SD. I stället är det Jimmie Åkesson (SD) som skäller ut journalister på TV 4. Han kallar dem för vänsterliberaler som sprider desinformation. Alla som inte tycker som SD är ”klägg”. Ingen respekt alls för den fria pressen i landet.

Annons

Youtube-kanalen Riks fortsätter med sin fruktansvärda propaganda mot alla som inte delar deras politik. Men Tidöpartiernas ledare ler mot varandra så kärleksfullt i riksdagen och fortsätter som om allt är helt ok. Journalisterna på TV 4 skall ha all heder för sitt avslöjande.

Jonny Bergstrand

Annons
Annons
Annons
Annons