GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lite hänsyn måste man visa till grannskapet

Kommer ni ihåg Dackebadet på Väster på 1960- och 1970-talet? Nu har det öppnat igen men på Söder!
Insändare • Publicerad 22 juli 2021
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Dackebadet 1966.
Dackebadet 1966.
Foto: 

Det är hög musik och barn som badar och skriker i högan sky av badglädje från förmiddag till sen kväll. Föräldrarna sköter musiken. Hög bas som känns vida omkring. Inget fel i att barnen ska få ha roligt och bada, men till 22–23 en vardag? Vet inte om våra grannar tycker likadant, men det vore konstigt annars. Oj, nu drar musiken igång igen. Stänger dörren och får nu lite lugn och ro, måste upp och jobba vid klockan 6. Lite hänsyn måste man visa till grannskapet.

Vill inte skapa någon grannosämja men om ni läser detta kanske ni kan tänka efter två gånger.

Vi som trivs på Söder

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Läs mer