Annons

Redovisa aktuell kostnad för ”skithuset” i Växjö

Ett gigantiskt jippobygge sker i vår stad. En enkel fråga till Anna Tenje (M), kommunstyrelsens ordförande och andra vice partiordförande för Moderaterna. Kan du redovisa kostnaderna för det nya kommunhuset?
Insändare • Publicerad 13 november 2020
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Det finns resurser att sanera kommunhuset för stora pengar, men inte att ge äldre den hemtjänst de betalar för. Det skriver Jonas Aronsson.
Det finns resurser att sanera kommunhuset för stora pengar, men inte att ge äldre den hemtjänst de betalar för. Det skriver Jonas Aronsson.Foto: Lars-Göran Rydqvist

Är fågelbajssanering mer prioriterad än våra äldres badrum? Vi läser om anonyma ”Birgit” i Smålandsposten den 4 november som får sitta på en snuskig toalettring trots beviljad kommunal hemtjänst som hon betalar för. Till fågelskit tycks skattemedel kunna användas men finns det någon satsning på hemtjänsten där brukare blir vinnare? En hemtjänst som arbetar under tidtagarur. Är det här medmänskliga förhållanden för hemtjänstpersonal och brukare?

Har kommunstyrelsens ordförande någon susning om vad det nya kommunhusets slutpris blir? Vad kommer fågelspillningen få kosta? Först och främst 200 000 kronor. Du måste ändå tänka, tycka och känna något om det här!

Annons

Jonas Aronsson

”Har kommunstyrelsens ordförande någon susning om vad det nya kommunhusets slutpris blir?””
Annons
Annons
Annons
Annons