GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Så hanterar du de ökade kostnaderna

I måndagens Smålandsposten hade en ordförande i en pensionärsförening i vårt län en insändare om ökade bensin-, el- och livsmedelskostnader under hösten.
Insändare • Publicerad 13 januari 2022
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Carl-Olof Zimmerman/TT

Det finns en yrkesgrupp i Sverige med 349 medlemmar, som löste detta problem på ett smidigt sätt. Utan att förhandla med sina arbetsgivare höjde de sina löner med 1600 kronor i månaden. Fem av dem finns i vårt län. Varför inte höra med dem hur man gör? De förekommer för övrigt ofta på insändarsidan i Smålandsposten. Kanske vill de även denna gång höra av sig till tidningens läsare!

Pensionär

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.