GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skandalöst, Ryan Air

Jag var med om en skandalresa med Ryan Air den 20/10 klockan 19.55 (blev 21.00).
Insändare • Publicerad 11 november 2022
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.
Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.Foto: Holm, Morten

Framme i Alicante stod alla från ett fullt plan klockan 24 och väntade på sitt bagage. När jag bokade ombads jag att bara checka in ett kolli.

Så småningom fick vi veta att allas bagage stod kvar i Växjö. Inte ett ord om detta till oss som flög med detta plan. Urusla på att få kontakt med! Och då chattar de tillbaka och frågar om det är förseningen på en timme som upprört mig! Inte ett ord om allt bagage som inte kom till mitt hotell Hola Hostel Alicante förrän på söndagen den 23/10! Inte ett ord om att gottgöra resenärerna på något sätt! Jag fick köpa nya mediciner! Många kunde inte spela golf!

Personalen på flyget visste om det som förstörde resan för alla!

Ingrid Rooth

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.