Annons

Var har alla fastighetsskötare tagit vägen?

Det räcker inte att bostadsbolagen göra fint vid fastigheternas entréer, det krävs även någon kunnig person som sköter om bland annat buskar och gräsmattor, skriver signaturen "Förhoppningsfull".
Insändare • Publicerad 24 augusti 2010
Lekplatsen som kom efter allt tjatande är inte färdigställd. Foto: Ingemar Kroon
Lekplatsen som kom efter allt tjatande är inte färdigställd. Foto: Ingemar KroonFoto: 

Att våra bostadsbolag värnar om allas väl och ve är jättebra. Nu senast i form av nya fina stensättningar utanför alla entréer i kvarteret Hästhagen–Teleborg.

I senaste numret av ”Vårt VäxjöHem” finns bilder på dessa entréer före och efter, men det som inte syns på bilden, är hur det ser ut en bit från dörren!

Annons

Tittar man på helheten så ser gården ut som ett lapptäcke av olika nyanser på asfalten. Man ser ju inte det fina som gjorts på grund av dessa lagningar och gropar samt regnbrunnarna som oftast ligger högre än marken. Bedrövligt!

För övrigt har hela området chanserat senaste året. Var har alla fastighetsskötare tagit vägen?

Anställ någon kunnig person som vet hur man sköter träd, buskar, gräsmattor och så vidare. Cementplattor skulle vara borta för länge sedan, nu är de överväxta med ogräs.

Även den efterlängtade lekplatsen som kom på plats efter många års tjatande är ju inte färdigställd. Som det är nu kan det inte se ut.

För att det inte ska gnällas på allting, vill jag tillägga att vi trivs mycket bra i våra lägenheter och grannsämjan är god. Vi är några eldsjälar som försöker göra området attraktivt, men vi behöver mera hjälp utifrån. Idéer och förslag som vi kan ta till oss.

Så snälla beslutsfattare på Växjöhem, hjälp oss till en bättre utemiljö. Kom gärna och ta en titt!

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons