Annons
Nyheter

Middag på engelska

Nyheter • Publicerad 4 december 2010

Hejschan!

Dagen har varit halvhektisk. Var faktiskt iväg och jobbade mellan 10.30-13.30. Vi har satt grindar hos en privatperson i Öjaby och ville få det klart. Det blir förbannat snyggt! Sedan var det bara hem och duscha och sedan iväg ner till Växjö Teater där Musica Vitae hade sin julkonsert för barn och där dottern sjöng i kören. Fantastiskt vackert, men sonen, som vi hade tvingat med oss med våld, skruvade oupphörligt på sig och suckade teatraliskt. Ni är han dock tryggt ivägkörd till en kompis där han ska sova över.

Annons

Kvar hemma blir den halvsjuka hustrun och dottern, som ska mysa med film och godis. Just nu ligger den stackars hustrun i soffan och kramas med katten Abraham och tittar på På Spåret. Själv ska jag strax bege mig hem till polaren Stuart som bjuder på middag ikväll. Ska bli jävligt trevligt, han lagar fantastisk mat. Men kvällen får inte bli för sen, för imorgon tänkte vi ta hela familjen och harva upp till Nässjö och ta med gubben far ut på en rejäl lunch och överlämna hans julklappar.

Eftersom det är lördag, ljusen är tända och jag har en flaska Bacardi Breezer vid min armbåge, så smaskar vi på med ännu en go låt. En synnerligen fortsatt trevlig helg tillönskar jag er!

Jenz Kjellberg
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons