Annons
Nyheter

Kan jag glömma honom?

Nyheter • Publicerad 5 april 2004

Hej!

Jag har ett rätt så allvarligt problem. Det anser jag själv iallfall. För snart tre veckor sedan gjorde jag slut med min pojkvän. Jag älskade honom verkligen, och jag älskar honom fortfarande lika mycket som när vi blev ihop. Men han ljög så mycket så jag gjorde slut. Det kändes alltid som om jag kommer älska honom för alltid. Och det känns fortfarande så. Kan det vara så att jag resten av mitt liv kommer ha känslor för honom?

Annons

/Ensamvarg

Hej Ensamvarg!

Det var modigt av dig att göra slut trots att du fortfarande har känslor för honom. Någon som ljuger hela tiden känns inte som det bästa kapet. Du är värd mer än så!

Så till frågan. Man kommer alltid att minnas de man varit riktigt kär i och haft mycket fint tillsammans med. Det är ingen idé att försöka "glömma" någon. Men däremot är det rätt säkert att du absolut inte kommer att älska honom för alltid. Du kommer att komma ihåg hur du kände för honom, men du kommer inte alls att känna samma känslor. Det kommer att hända massa grejer, du kommer att träffa andra killar, andra kompisar, åka till nya ställen, du kommer att förändras och du kommer kanske till och med ha svårt att förstå hur du över huvud taget kunde gilla just honom.

Så. Du har tagit rätt beslut och du kommer att tycka att det är jobbigt ett tag, när du känner att du fortfarande har känslor för honom (man vet inte, det kan vara så i flera månader eller mer), men det kommer faktiskt att gå över, hur vuxet och förståndigt det än låter.

Lycka till!

/Ungredaktionen

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons