Annons
Nyheter

Bråk på flera ställen i länet

Det blev en ganska stökig lördagskväll i länet enligt Kronobergspolisen. Tio personer omhändertogs, och det utbröt bråk både på McDonalds och på Balders hage. En man rånades i centrala Växjö.
Nyheter • Publicerad 11 december 2011

Rånet anmäldes till polisen strax efter halv tre på natten mellan lördagen och söndagen. Det var en 44-årig man som blev överfallen av en yngre man vid stationen i Växjö. Bytet blev en mobiltelefon.

Vid stängningsdags hamnade en ung man i bråk med ordningsvakterna på McDonalds i Växjö. Polis kallades till platsen. Mannen hördes på platsen. Han är misstänkt för våldsamt motstånd, och han har själv gjort en motanmälan.

Annons

På Balders hage i Häradsbäck anmäldes ett bråk på natten mellan lördagen och söndagen. Det var en ung man som skulle avvisas från diskoteket, men då blev hotfull mot ordningsvakterna enligt polisen. Polis kallades dit och han togs in enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för våldsamt motstånd samt hot mot tjänsteman. Han ska höras av polis på söndagsförmiddagen.

Totalt omhändertogs tio personer i länet, antingen på grund av våldsamheter eller berusning.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons