Annons
Nyheter

Tredje drunkningsoffret hittat

Den 61-årige man som saknats sedan båtolyckan på Åsnen på luciadagen har hittats. Kroppen påträffades under måndagen i samma område som man hittat de tidigare drunkningsoffren.
Nyheter • Publicerad 9 januari 2012

Efter fyra veckors intensivt sökande har nu samtliga offer för båtolyckan på Åsnen luciadagen hittats. Kroppen påträffades under måndagen i samma område som man hittat de tidigare drunkningsoffren, en 81-årig man och en 71-årig kvinna. Mannen är identifierad och han är den saknade 61-åringen.

De tre drunknade försvann under en fisketur. De utgick från campingen i Urshult och gav sig ut i en öppen båt. När de inte kommit hem dagen därpå larmade grannarna. Båten hittades upp- och nervänd i närheten av Fårarm och Risö. Den 81-årige mannen hittades först drunknad och några dagar hittades även den 71-åriga kvinnan död. Nu är även kvinnans make återfunnen.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons