Annons
Nyheter

Drömmer om en större scen

Nils Hector, delägare och konsertarrangör på Kafe de Luxe
Nyheter • Publicerad 31 december 2011
Foto: Fanny Ernestrand

"Vi har haft väldigt mycket konserter under året, kanske två-tre i veckan, nästa år får det bli färre. Varken vi eller publiken orkar med det. Men det blir så när jag bokar in i förväg och sen blir jag uppringd med ett erbjudande vi måste nappa på.

Det bästa under året har faktiskt varit publiken, att folk av alla typer och alla åldrar hittar hit. Då tycker jag att vi ger något till Växjö. En kväll jag minns var när Sirqus Alfon spelade här efter deras föreställning på Växjö Teater. De fyllde scenen med instrument och det var riktigt bra.

Annons

Det är kul med samarbeten, det vill vi ha mer av. Teatersporten vi hade med Regionteatern var tänkt som en after work, men helt plötsligt var det 50 meter kö. Så vi planerar att ha en teaterkväll på tisdagar eller torsdagar. Jag har också en dröm att hitta en större konsertlokal så att vi kan dra mer etablerade band. Det är svårt. Vi vill ha något större där vi ändå kan sätta vår prägel.

Jag vill även bygga en scen som sitter på väggen som vi kan fälla ner där den förra lilla scenen var. Målet är att den ska bli klar i april, då kan vi exempelvis ha en mindre spelning där en torsdagskväll. Ja, då blir det mer spelningar igen fast mer varierat."

Sofie Peterson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons