Annons
Nyheter

Erik Stenemo: Det blir helt klart rockbetonat

Nyheter • Publicerad 23 december 2011
Foto: Lars-Göran Rydqvist

"Vi spelar bara vinylskivor, så det blir ju lite begränsat. Jag har mina egna skivor och har gjort ett litet kit av dem med drygt hundra skivor.

Ibland kan det vara så att jag sätter på en låt som jag har tänkt att "den här är så jäkla bra", och så fungerar den inte. Ibland är det tvärtom och en låt jag inte trott på får igång alla. Oavsett blir det helt klart rockbetonat. Det roligaste är att se folks reaktioner och så klart är det kul att lyssna på den musiken jag gillar, men det finns absolut utrymme för önskemål.

Annons

Jag är inte en sådan som släpper loss på dansgolvet, utan jag står i baren och hänger, DJ-båset är lika bra. Men jag spelar bara på juldagen, så jag är väl egentligen ganska oerfaren. Man får gå på känsla och inte planera för mycket, det blir aldrig som man trott ändå."

Erik Stenemo

Kafe de Luxe, Växjö, söndag 25/12

Sofie Peterson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons