Annons
Nyheter

Klen repertoar enda bristen

Nyheter • Publicerad 28 juli 2012
Alina Devercerski hade med sig publiken under konsertens korta 25 minuter.
Alina Devercerski hade med sig publiken under konsertens korta 25 minuter.Foto: 

alina devercerski Torsdag 12.00

Scen: Skogen

Annons

3/5

Årets svenska sommarhit, etta på singellistan. Spelad på varenda partypub i hela landet. Och på scen på Emmabodafestivalen. Tydligare än så blir inte omsvängningen från ultrasmalt till bredsmalt som har skett här.

De nakna överkropparna är lika välpumpade som på valfritt stekardisko, medan tjejerna kör på kombon bh och shorts. Alina Devercerski har uppenbarligen inte så många låtar, spelar 25 minuter och är grym alla de minuterna.

Hon har ett band bestående av congas/trummor och keyboard som körar lite, det låter snyggt och publiken kan verkligen hela Du måste flytta på dig, a capella med endast handklapp från scen som komp.

Det finns många hookar i resten av materialet men det är tydligt att hon än så länge är en enlåtsartist, och spelningen mer ett showcase än en riktig konsert.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons