Annons
Nyheter

Målet är att utveckla filmutbudet

Marianne Gustafsson, ordförande i föreningen Palladiums vänner.
Nyheter • Publicerad 31 december 2011
Foto: Lena Gunnarsson

"Det var främst två höjdpunkter 2011. Den ena var när The Ark gjorde sina sista spelningar här, det var två fantastiska kvällar. Att ett så stort band valde Palladium kändes riktigt kul. Vi har rätt dramatiska lokaler så det matchade The Ark bra. En annan höjdpunkt var när vi höll i Stödgalan för Palladium. Det kom ungefär 600 besökare under kvällen, vi hade bland annat ett band som spelade i övre foajén och folk köade för att komma in. Det var skönt att vi fick mer bidrag från kommunen så att vi klarar oss.

Nu ser vi fram emot att artister som Emil Jensen och Tomas Andersson Wij kommer hit. Vi har även ett mål att utveckla filmutbudet och förhoppningsvis kan vi även komma igång med en öppen scen en gång i veckan då oetablerade artister kan komma hit och spela. Vi vill att folk ska känna att det händer mer och mer här på Palladium."

Sofie Petersson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons