Annons

Amber Heard tänker överklaga förtalsdomen

Amber Heard vill överklaga domen där hon dömts för förtal av Johnny Depp, säger hennes talesperson Alafair Hall till .
Nöje • Publicerad 2 juni 2022
Amber Heard säger i ett uttalande att hon är "förkrossad" över domslutet.
Amber Heard säger i ett uttalande att hon är "förkrossad" över domslutet.Foto: Evelyn Hockstein/AP/TT

Hennes advokat Elaine Bredehoft säger till NBC att man eventuellt ska försöka inkludera ny bevisning som inte tilläts i rättegången i Virginia.

– Vi hade ett enormt antal bevis som inte tilläts tas upp den här gången, men som togs upp i rättegången i Storbritannien. Och när det kommer till den brittiska rättsprocessen vann Amber, medan Depp förlorade, säger advokaten.

Annons

Hon tillägger att Amber Heard "absolut inte" kommer ha råd att betala de dryga 10 miljoner dollar hon dömts att betala i skadestånd och straffavgift till Johnny Depp.

Det var i onsdags som Heard fälldes för förtal av ex-mannen Johnny Depp, även om han också dömdes för att ha förtalat henne i ett fall där hans advokat kallat hennes anklagelse "en bluff".

"Jag är förkrossad av att det formliga berget av bevis fortfarande inte var tillräckligt mot makten, inflytandet och påverkansmöjligheterna som min ex-man har", sade Amber Heard i ett uttalande efter att juryn offentliggjort domen.

Johnny Depp å sin sida välkomnade domen och tackade juryn för att han fått sitt liv tillbaka.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons