Annons

Anis Don Demina letar talanger i "Idolraketen"

Tv • Publicerad 17 juli 2021
Anis Don Demina gör Per Lernström sällskap under höstens "Idol" i TV4, och leder det nya konceptet "Idolraketen" på TV4 Play. Pressbild.
Anis Don Demina gör Per Lernström sällskap under höstens "Idol" i TV4, och leder det nya konceptet "Idolraketen" på TV4 Play. Pressbild.Foto: Magnus Ragnvid/TV4

Artisten och Youtubern Anis Don Demina står vid Per Lernströms sida under höstens "Idol"-sändningar, och han ska också leda det nya konceptet "Idolraketen", som är ytterligare en möjlighet att ta sig in i programmet och kämpa om "Idol"-titeln.

"Det kommer bli otroligt roligt att göra det här tillsammans med Pär. Han är en förebild och riktig legend, så jag känner mig verkligen ärad över att få bli en del av "Idol". Fan va kul vi kommer ha i höst", säger Anis Don Demina i ett pressmeddelande.

Annons

"Idolraketen" lanseras under premiären i TV4 den 23 augusti och innebär alltså en ny chans för de talanger runt om i landet som missade vårens digitala audition. I fyra avsnitt som sänds på TV4 Play parallellt med de vanliga auditionavsnitten letar Don Demina potentiella stjärnor. Deltagarna där går igenom samma steg som i vanliga "Idol" fast i snabbare takt. Till slut kommer alla deltagarna att mötas och tävla mot varandra i ett nytt moment.

”Idolraketen” sänds på onsdagar på TV4 Play med start den 25 augusti.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons