Annons

Bachelorette-Julia: Jag ångrade mig

"Bachelorette"-Julia gav sin sista ros till Jesper Guldbrandsen. Men de två är inte ett par i dag. I stället har hon börjat dejta den hon valde bort: Felix Almsved, känd från "Bachelor" 2019.
Tv • Publicerad 16 december 2021
Julia Franzén ångrade sitt val i "Bachelorette". Pressbild.
Julia Franzén ångrade sitt val i "Bachelorette". Pressbild.Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

I onsdagens avsnitt av "Bachelorette" fick tittarna se hur Julia Franzén till sist valde Jesper Guldbrandsen – efter att ha dejtat ett tjugotal killar under säsongen.

Dröjde sex veckor

Men i eftersnacksprogrammet "Efter sista rosen" avslöjas att det dröjde innan paret sågs efter att de hade kommit hem till Sverige.

Annons

– Bådas liv rullade på och det tog tid innan vi träffades. Jag var helt slut, jag ville bara ha lite tid för mig själv, säger Julia Franzén i programmet.

Till TT säger hon att hon egentligen inte var redo att ta ett beslut på plats på Rhodos.

– Känslor har ingen tidsbegränsning och det jag behövde var tid. Jag var inte redo att ta ett beslut men jag var ju tvungen, för produktionen skulle packa ihop och åka hem, säger hon.

Nästan ett par

Mitt i säsongen av "Bachelorette" klev Felix Almsved, som var en av två "Bachelor"-killar 2019, in i programmet. Han lyckades fånga Julia Franzéns hjärta och i slutet valde hon mellan honom och Jesper Guldbrandsen.

– Jag insåg direkt dagen att jag hade lämnat sista rosen att jag var mer ledsen över Felix än glad över Jesper.

Julia Franzén säger att det ändå tog tid att berätta för Jesper Guldbrandsen att hon hade ångrat sig.

– Det var hemskt och det var därför det tog lång tid. Jag ville så gärna att det skulle vara rätt val och jag ville inte vara taskig mot Jesper. Under inspelningen var Jesper helt rätt för mig. Han var allt jag hade tänkt att jag sökte. Men så fort vi kom ut ur bubblan, bara vi blev själva på hotellet, så var det som att bubblan sprack.

Hon och Felix Almsved dejtar fortfarande, bekräftar hon. "Efter sista rosen" spelades in i september, men beskedet gäller ännu.

– Vi har inte satt någon stämpel så vi är inte tillsammans. Men vi ses och ser vad som händer, säger hon.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons