Annons

"Baywatch" kan vara på väg tillbaka

Tv • Publicerad 16 april 2023
Alexandra Daddario och Zac Efron gjorde två av huvudrollerna i filmen "Baywatch" 2017. Pressbild.
Alexandra Daddario och Zac Efron gjorde två av huvudrollerna i filmen "Baywatch" 2017. Pressbild.Foto: Frank Masi

Tv-serien "Baywatch" kan göra comeback, skriver Expressen. Produktionsbolaget Fremantle är i färd med att ta fram nya avsnitt och har också inlett diskussioner med olika tv-kanaler och strömningstjänster, uppger Deadline. Några uppgifter vilka som jobbar med produktionen finns dock inte.

Badvakterna på Santa Monica Beach i Los Angeles gjorde premiär i tv-rutan 1989. Huvudrollerna spelades av bland andra David Hasselhoff och Pamela Anderson och serien gjordes i nya säsonger fram till 2001.

Det är dock inte första gången det pratas om en nystart för serien. När filmen "Baywatch" släpptes 2017 gjordes också en så kallad remaster av den gamla serien och sedan försökte produktionsbolaget Fremantle utröna om det fanns tillräckligt intresse för en nyinspelad serie eller inte. Filmen blev dock ingen succé vare sig bland tittare eller bland kritiker.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons