Annons

Covidsjuk Grant luktade på soptunnor

Nöje • Publicerad 11 november 2020
Hugh Grant fick covid-19 redan i februari. Arkivbild.
Hugh Grant fick covid-19 redan i februari. Arkivbild.Foto: Michael Sohn/AP/TT

Redan i februari fick den brittiske skådespelaren Hugh Grant och hans fru Anna Eberstein covid-19. Nu berättar han om sina symptom och sin sjukdomsupplevelse för den amerikanske programledaren Stephen Colbert i "The Late Show", skriver Eonline. Alla först drabbades Hugh Grant av "fruktansvärda svettningar".

– Det var som att ha en poncho av svett, verkligen pinsamt. Sedan kändes mina ögonglober ungefär tre gånger så stora och så den här... en känsla som om en enorm man satt på min bröstkorg, Harvey Weinstein eller någon.

Annons

När Hugh Grant dessutom insåg att han tappat luktsinnet fick han panik:

– Vi det laget hade folk just börjat tala om detta som ett symptom. Jag sniffade på blommor – ingenting. Och jag blev mer och mer desperat. Jag började sniffa på soptunnor. Du vet, du vill lukta i människors armhålor bara för att du inte kan känna någonting.

Till slut sprejade han sin frus parfym i ansiktet och blev tillfälligt blind.

Både den 60-årige Hugh Grant och hans fru är friska igen. Grant fick nyligen ett provsvar som visade att han har antikroppar.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons