Annons

Då börjar andra säsongen av "Lyckoviken"

Tv • Publicerad 9 december 2020
Disa Östrand och Martin Stenmarck spelar två av huvudrollerna i "Lyckoviken". Pressbild.
Disa Östrand och Martin Stenmarck spelar två av huvudrollerna i "Lyckoviken". Pressbild.Foto: Pär Bäckstrand/Viaplay

Det blir en andra säsong av tv-såpan "Lyckoviken", med manus av deckarförfattaren Camilla Läckberg. Den nya säsongen drar i gång redan den 19 januari, meddelar TV3.

"Jag vågar faktiskt lova att nästa säsong kommer bjuda på ännu mer spänning, dramatik, kärlek och intriger", säger Läckberg i ett pressmeddelande.

Annons

"Lyckoviken" handlar om polisen Johanna, som spelas av Disa Östrand. I första säsongen åker hon tillbaka till sin hembygd för sin mammas begravning och i andra säsongen kämpar hon vidare med en mordutredning som tog sin början i säsong ett.

Förutom Camilla Läckberg är Lovisa Löwhagen och Jessika Jankert manusförfattare till serien. Regisserar gör Peter Lindmark, Åsa Kalmér och Andreas Lindergård. "Lyckoviken" sänds på Viaplay och TV3.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons