GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Daniela Rathanas debutalbum är förvirrat och uttryckslöst

Publicerad 29 september 2021 • Uppdaterad 30 september 2021
Pop/R&B

Daniela Rathana

Album: Rathana Club

Skivbolag: DUNDRA/Universal

Nykomlingen Daniela Rathana snuddar vid alla tänkbara genrer på sitt debutalbum. Dessvärre träffar väldigt lite av det rätt.

Uppföljaren till 2020 års sympatiska, souliga EP ‘’Halva vägen fri’’ verkar osäkert på vilket sorts album det vill vara. Ojämn produktion och tafatta försök att förnya sig själv fäller krokben på en lovande artist.

Den introspektiva ‘’Full av mig själv’’ och duetten ‘’Testamente’’ med Oskar Linnros är ljusglimtar som släcks illa kvickt av omgivande spår. ‘’6 till 9’’ är en stark kandidat till årets osexigaste låt och ‘’Havanna’’ är i sin tur lika personlighetslös som en IKEA-möbel. I stort är ‘’Rathana club’’ en spretig häxblandning av bleka låtar som dränker sångerskans vanligtvis uppenbara begåvning.

Alexander ForslundSkicka e-post
Detta är en recension i Smålandsposten. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.